RMC Sport News

RMC Sport News, spor haberleri konusunda bilgi alabileceğiniz bir uygulamadır.
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 92.04 MB
  • Sürüm 4.1.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici NextradioTV

RMC Sport News indir. indir kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Spor dünyasına hakim olmak ve spor tutkunuzu daha donanımlı bir şekilde geliştirmek için kendinize bir aracı edinin. RMC Sport News mobil uygulamasını iOS akıllı cep telefonunuza ya da tabeltinize indirerek spor dünyasını elinizde taşıyacaksınız. Uygulamayı indirmek için ücret ödemenize gerek yok. Ücretsiz bir şekilde spor dünyasına hakim olacaksınız. Spor olaylarından anında haberdar olmak, kendinizi bilgilendirmek ve ardından kendinizi geliştirerek ilerlemek için RMC Sport News dünyasınız cebinizde taşıyın.

Tüm canlı spor haberlerini ve tüm canlı maçları takip etmek artık sizin için daha kolay. Şampiyonlar ligi, Avrupa ligi, Premier ligi ve diğer birçok yarışma hakkında bilgi edinmek için site site gezmenize gerek yok. RMC Sport News mobil uygulaması sizi anında bilgilendirecektir. Tüm spor haberlerine ücretsiz olarak göz atmak için seçimlerinizi yapın. Her spor dalı ile alakalı içerikleri uygulama içerisinden bulabilirsiniz. Futbol, ​​rugby, tenis, bisiklete binme, hentbol, ​​voleybol, formula 1, basketbol ve bunlar gibi daha bir çok spor dalı hakkında bilgi edineceksiniz.

Bu yeni uygulama sayesinde, multimedya içerik RMC spor çeşitliliği bulmak eskisine göre çok daha kolay olacak. Videolar, slayt gösterileri, özel içerik ama aynı zamanda rüya ekibi tüm bilgileri bulmak için radyo RMC canlı özelliğini kullanın. Mücadeleler hakkında tüm bilgiler tek bir çatı altında toplandı. Gelişmiş uygulama seçenekleri sayesinde kendi tercihlerinizi belirleyin, kendinizi güçlendirin ve ardından bilgilerinizi artırın.

Spor haberlerini kaçırmadan takip etmenin keyfini çıkarın. Son transferler, canlı transfer veya söylentiler ve son dakika haberleri anında sizin cebinizde yerini alacak. Ayrıca bunların yanı sıra bahis, yarışla ilgili günlük ipuçları ve tahminlerde RMC Sport News mobil uygulaması içerisinde sizi bekliyor olacak. Spor ile ilgili tüm içeriklere sahip olmak için birden fazla uygulama indirmenize ya da internette gezinmenize gerek yoktur. Tek yapmanız gereken kendinizi geliştirmek, içerikleri değerlendirmek ve ardından ilerleme kat etmek.

En sevdiğiniz spor programlarının canlı radyo ve RMC radyonun yanı sıra futbol maçlarının tüm canlı skorlarını ve yorumlarını bulabilirsiniz. Özel turnuvaları kaçırmadan takip edebilirsiniz. Uygulamanın bildirim sistemi sayesinde gerçekleşen olaylardan anında haberdar olabilirsiniz. Canlı skorları kontrol edin. Ayrıca canlı radyo RMC dinlerken tüm maçları takip edin.

En büyük tenis müsabakalarının sonuçları ve canlı skorları kolaylıkla takip edeceksiniz. Rüya takımları hakkında bilgi alın, haberlerin hiç birini kaçırmadan takip edin. Sonuçlar, en büyük yarışların ve bisiklet müsabakalarının canlı takipleri tek bir uygulama içerisinde sizi bekliyor. Spor dünyasına dair bilmek istediğiniz her şey elinizin altında olacak. İçeriklerden ve seçeneklerden faydalanmak için kendinizi geliştirin, taktikler geliştirin ve bilgi düzeyinizi artırmanın tadını çıkarın. Özel turnuvalardan ve sonuçlardan anında bilgi almak isterseniz RMC Sport News mobil uygulamasını kullanmaya başlayın.

RMC Sport News indir